Çayevine Muro Adını Verince

0 yorum

Özel bir TV kanalında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi filminin önemli karakter oyuncularından Muro'nun ismi Bingöl'ün Karlıova ilçe merkezinde bir çayevine verildi.

Kurtlar Vadisi hayranları, tentesinde Muro Çayevi yazan kahvehanenin önünde sık sık fotograf çektiriyor. Vatandaşlar, burada çay içmeyi ayrıcalık sayıyor. Kahvehane sahibi Murat Bilgin ise işyerine olan ilgiden oldukça memnun.

Yayına girdiği tarihten itibaren milyonları ekran başına kitleyen Kurtlar Vadisi, gündelik yaşamda da jargonuyla, unutulmaz replikleri ve karakterlerinin giyim tarzıyla taklit ediliyor.

Çayevinin ismini geçen yıl Muro Çayevi olarak koyan ve işyerinin tentesine kırmızı büyük harflerle Muro Çayevi yazdıran işyeri sahibi Murat Bilgin, söz konusu filmin hayranlarından büyük ilgi gördüğünü söylüyor. Özellikle iş yerinin önünde hatıra fotografı çektiren ya da bir bardak çay içenlerin sayısında artış yaşandığını belirten Bilgin, "Geçen yıl bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kahvehanemin ismini Muro Çayevi olarak koydum. Hatay- Samsun karayolu güzergahında bulunduğu için bu güzergahta araçlarıyla yolculuk edenler iş yerime gelip bir bardak çay içiyor. İş yeri tentesinin önünde hatıra fotografı çektirmeyi ihmal etmiyor. Gösterilen ilgiden memnunum" diye konuştu.

İskender Büyük Filmi Durduruldu

0 yorum

Pana Film, 6 yıldır ekranlarda olan Kurtlar Vadisi dizisindeki Muro karakterinin başrolde olduğu 'Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine' filmini geçen yaz yapmış ve sinemalarda gösterilmişti.

Yapımcı Firma, Kurtlar Vadisi'nden bu kez İskender Büyük karakterine bir film yapmaya hazırlanıyordu. Yaklaşık 2 haftadır süren hazırlıklar, bir kaç gün önce durduruldu.

Filmin iptal olup olmadığı henüz netleşmedi ancak şu an için çalışmalar durduruldu. Filmin neden durdurulduğu, hazırlıkların yeniden başlayıp başlamayacağı ve filmin çekilip çekilmeyeceği netlik kazanmasa da Pana Film, süresiyle ilgili bir açıklama yapmadan film çalışmalarına ara verdi ve "Şu an için durduk, hiç bir şey yapmıyoruz" denildiği öğrenildi.

58.BÖLÜM ÖZETİ VE İLK KARELER

0 yorum

Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta yine nefes kesecek bir bölümle ekranlara geliyor. Polat Alemdar, İskender’in ekibini dağıtmak için hedef tahtasına Cavit’i alırken, Cavit ile İskender’in arası da giderek gerilmektedir. Memati, deliye dönmüş bir şekilde ortadan kaybolan Gamze’yi aramaktadır. Halo ise Elvan’ın ölümünden Muro’yu sorumlu tutmaktadır. Sonunda bir operasyonla Muro’yu ele geçirir. Muro’yu kendi elleriyle öldürecek ve Elvan’ın intikamını alacaktır. Polat ile Halo’nun arasındaki gerginlik de artık son noktaya varmıştır. Her şeye inancını yitiren Halo, sonunda silahının namlusunu Polat’a doğrultarak tetiği çeker.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Kurtlar Vadisi Pusu 58.Bölüm Fragmanı

0 yorum